2024. 05. 15. szerda

A BabyUnic kiapadhatatlan játékforrás, amely észrevétlenül fejleszti a gyermekeket, a szülőknek pedig egy praktikus eszköz, amely egymagában kínálja az összes olyan funkciót, amelyeket egy hagyományos babaszobában 5-10 különféle bútor tölt be.

A gyermekek születésekor számos bútort és fejlesztő eszközt vásárolnak a szülők, melyeket gyakran csak rövid ideig lehet használni, hiszen gyorsan kinövi a gyermek. A BabyUnic hosszútávú megoldást nyújt.

A bútor egész gyermekkorán át alkalmazkodik és fejlődik szemünk fényével, így több éves időtávon keresztül kielégíti igényeit, és helyettesíti a sok rövidéletű bútort. Ezáltal a szülőknek nem kell folyamatosan cserélgetni a játékokat és újabb bútorokat vásárolni, hiszen a BabyUnic „együtt nő a gyermekkel”.

A BabyUnic tökéletes és fenntartható megoldás a gyermek születésétől a kisiskolás korig a gyermek és a szülők számos igényére!

A BabyUnic Starter Kit multifunkcionalitása miatt 9 különböző szerepet képes magára ölteni, a kiegészítő eszközökkel pedig további 6 funkció érhető el.

Fejlesztő: segíti a finommotorika fejlődését, stimulálja a képzeletet, cselekvésre ösztönöz
Szórakoztató: folyamatosan játékra hív, fejleszti a képzelőerőt, észrevétlenül tanít
Praktikus: akár 15 eszköz az egyben, segítség a nap minden pillanatában

Weboldal: https://babyunic.com

Comments are closed.