2024. 05. 15. szerda

Egészségünk védelme érdekében a legfontosabb az elsődleges védelmi vonalunk, az immunrendszerünk erősítése.

Legyen szó akár megelőzésről vagy akut segítségről, a természetes alapanyagokból készült szerves vitaminok, ásványi anyagok és immunerősítő készítmények a legideálisabbak szervezetünk energizálására.

A Live Energy Bicarbonat nátrium-bikarbonát kapszula egy magyar fejlesztésű termék.

A szódabikarbóna már évszázadok óta jól bevált étrendkiegészítő, melyet már nagyszüleink is használták gyomorproblémák és emésztési gondok esetén.

A kutatások alapján azonban az utóbbi évtizedekben számos egyéb felhasználási területen is bizonyította jótékony hatását.

Termékünket arra terveztük, hogy támogatni tudja a vékonybélben zajló emésztési folyamatokat oly módon, hogy a benne lévő szabadalmaztatott Bicarbion® bevonatnak köszönhetően a bikarbonát molekulák átjutnak a gyomor savas közegén és csak a vékonybélben bomlanak le, ott fejtik ki hatásukat.

Ezáltal alkalmassá válik arra, hogy támogassa a vékonybél optimális pH-jának kialakítását és fenntartását, a szervezet ideális sav-bázis egyensúlyát, valamint a sportolók számára az edzés és versenyek utáni regenerációs folyamatokat.

A Bicarbion® bevonattal készült nátrium-bikarbonát kapszula alaptermék a termékcsalád első tagja, melynek cégünk a gyártója.

További részleteket ezen az oldalon talál.

Comments are closed.